Selasa, 02 Juli 2019

Nimmernacht 2 - Godsgraf

Nimmernacht 2 - Godsgraf
By:Jay Kristoff
Published on 2019-01-08 by Luitingh Sijthoff Fantasy


Godsgraf is deel twee van Jay Kristoffs trilogie over Mia Corvere, een van de dodelijkste leerlingen op een school voor huurmoordenaars. Mia Corvere, vernietiger van keizerrijken, heeft haar plek gevonden onder de Klingen van Onze Vrouwe van Gezegende Moord, maar velen binnen de congregatie van de Rode Kerk vinden dat ze die niet verdient. Haar positie is onzeker, en ze is nog altijd geen stap dichter bij de wraak die ze wil nemen na de brute dood van haar familie. Maar na een fatale confrontatie met een oude vijand begint Mia te vermoeden dat de Rode Kerk zo haar eigen motieven heeft. Als vervolgens bekend wordt dat Consul Scaeva en Kardinaal Duomo de afsluiting van de grote spelen in Godsgraf zullen bezoeken, trotseert Mia de Kerk en verkoopt ze zichzelf als slaaf, zodat ze wraak kan nemen. Een belofte die ze zichzelf maakte op de dag dat ze alles verloor. Op het zand van de arena vindt Mia nieuwe bondgenoten en bittere rivalen, en rijzen er meer vragen over haar rare verwantschap met de schaduwen. Als de complotten zich ontvouwen, de geheimen worden onthuld en het aantal doden blijft oplopen tussen de muren van het collegium, wordt Mia gedwongen te kiezen tussen loyaliteit en haar dorst naar wraak.

This Book was ranked at 5 by Google Books for keyword display kiezen voor academic service.

Book ID of Nimmernacht 2 - Godsgraf's Books is 4P5eDwAAQBAJ, Book which was written byJay Kristoffhave ETAG "cE5sse8rAZk"

Book which was published by Luitingh Sijthoff Fantasy since 2019-01-08 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9789024582907 and ISBN 10 Code is 9024582903

Reading Mode in Text Status is true and Reading Mode in Image Status is false

Book which have " Pages" is Printed at BOOK under CategoryFiction

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in nl

eBook Version Availability Status at PDF is trueand in ePub is true

Book Preview

Nimmernacht 2 - Godsgraf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Comments

Contact Us

Nama

Email *

Pesan *