Selasa, 16 April 2019

Motiverende Gespreksvoering Voor Sociaalagogisch Werk

Motiverende Gespreksvoering Voor Sociaalagogisch Werk
By:Michaela van der Veen,Frank Goijarts
Published on 2012-05 by Bohn Stafleu van Loghum


Hoe bouw je een werkbare relatie op? Hoe breng je cliënten zover dat ze er zelf voor kiezen hun gedrag te veranderen? Hoe zorg je ervoor dat ze het gevoel hebben stappen te kunnen zetten op weg naar kansrijker gedrag dat (uiteindelijk) hun eigen welzijn ten goede komt? Hoe bereik je dat het niet alleen bij plannen blijft, maar dat ze de ingezette verandering ook volhouden? Motiverende gespreksvoering voor sociaalagogisch werk biedt een toegankelijke en praktische vertaling van recente inzichten over het beïnvloeden van motivatie en gedrag naar de praktijk van het sociaalagogisch werkveld. 'Motivational Interviewing' zoals ontwikkeld door Miller & Rollnick vormt daarbij de belangrijkste leidraad. Dit boek biedt een gedegen theoretisch begrip van de diverse concepten die aan de gespreksmethode ten grondslag liggen, maar is vooral praktijkgericht. De verschillende stappen in de motiverende benadering worden duidelijk uiteengezet en toegelicht. Er zijn cases en voorbeelddialogen met een toelichting.Op de begeleidende website is aanvullend materiaal beschikbaar in de vorm van reflectievragen, verschillende videovoorbeelden uit de diverse werkvelden, aanvullende dialogen, opdrachten en toetsvragen.

This Book was ranked at 10 by Google Books for keyword display kiezen voor academic service.

Book ID of Motiverende Gespreksvoering Voor Sociaalagogisch Werk's Books is mGx8H-bqRpwC, Book which was written byMichaela van der Veen,Frank Goijartshave ETAG "htKVj+iwBXA"

Book which was published by Bohn Stafleu van Loghum since 2012-05 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9789031392100 and ISBN 10 Code is 9031392103

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "171 Pages" is Printed at BOOK under CategoryPsychology

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in nl

eBook Version Availability Status at PDF is falseand in ePub is false

Book Preview

Motiverende Gespreksvoering Voor Sociaalagogisch Werk

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Comments

Contact Us

Nama

Email *

Pesan *