Jumat, 19 April 2019

De mooiste vrouw van de wereld

De mooiste vrouw van de wereld
By:Jonah Falke
Published on 2019-05-24 by Overamstel Uitgevers


Jonah leidt een even zorgen- als richtingloos bestaan. Terwijl zijn vriendin carrière maakt brengt hij zijn tijd het liefst door in de Neue Liebe, een bordeel net over de grens waar status en afkomst van geen belang zijn. Daar ontmoet hij Hugo, die hem vraagt om voor 'de mooiste vrouw van de wereld' te zorgen terwijl hij met zijn zigeunerband op tournee gaat. Jonah komt terecht in een spagaat tussen de wereld van de succesvolle mensen en het vrolijke niemandsland aan de zelfkant van de maatschappij, waar wordt gedronken en gedanst tot iedereen erbij neervalt en de rundvleessalade in de gordijnen zit. Als zijn vriendin aankondigt dat het tijd wordt voor een kind, moet hij kiezen. Of beslist het lot anders? De mooiste vrouw van de wereld is een geestig, rauw en levenslustig portret van een jongen die doet wat er van hem verwacht wordt, maar niet weet wat hij zelf van het leven verlangt.

This Book was ranked at 41 by Google Books for keyword display kiezen voor academic service.

Book ID of De mooiste vrouw van de wereld's Books is zi-NDwAAQBAJ, Book which was written byJonah Falkehave ETAG "UMTQlxl+rtY"

Book which was published by Overamstel Uitgevers since 2019-05-24 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9789048849291 and ISBN 10 Code is 9048849292

Reading Mode in Text Status is true and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "224 Pages" is Printed at BOOK under CategoryFiction

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in nl

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is true

Book Preview

De mooiste vrouw van de wereld

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Comments

Contact Us

Nama

Email *

Pesan *