Sabtu, 27 April 2019

Buitenlandse handel

Buitenlandse handel
By:Bea Walters,Veerle Lahousse,Jo Demeulemeester
Published on 2013-07-10 by Uitgeverij De Boeck Hoger en universitair onderwijs


Buitenlandse Handel: van verkoop tot betaling en financiering is een leidraad voor iedereen die wil kennismaken met alle stappen die moeten gezet worden om een handelstransactie tot een goed einde te brengen. Het boek behandelt o.a. volgende thema’s: de verkenning van de markt; de onderhandeling over alle aspecten van de verkoop; de afhandeling van de verzending van de goederen naar buitenlandse markten; de betaling, de financiering en risico’s van buitenlandse handel. Naast de theorie worden alle behandelde onderwerpen duidelijk geïllustreerd met geactualiseerde documenten, verhelderende schema’s en praktische voorbeelden. U behandelt niet alle onderdelen die het boek bundelt en u stelt dan ook liever zelf uw eigen boek samen? Dat kan! Met onze service 'Printing On Demand' bieden wij u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uw eigen boek samen te stellen. U hoeft enkel de gewenste hoofdstukken te selecteren en de afwerking te kiezen. Op het titelblad bieden wij u tevens de mogelijkheid om het boek verder te personaliseren. Docenten kunnen onder het tabblad 'Downloads' een PowerPointpresentatie downloaden.

This Book was ranked at 18 by Google Books for keyword display kiezen voor academic service.

Book ID of Buitenlandse handel's Books is o2-LngEACAAJ, Book which was written byBea Walters,Veerle Lahousse,Jo Demeulemeesterhave ETAG "5Iex9G5AtSo"

Book which was published by Uitgeverij De Boeck Hoger en universitair onderwijs since 2013-07-10 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9789045542638 and ISBN 10 Code is 9045542633

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is false

Book which have "424 Pages" is Printed at BOOK under CategoryBusiness and Economics

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in nl

eBook Version Availability Status at PDF is falseand in ePub is false

Book Preview

Buitenlandse handel

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Comments

Contact Us

Nama

Email *

Pesan *