Sabtu, 16 Maret 2019

Wildbijbel

Wildbijbel
By:Peter Klosse
Published on 2018-10-01 by Overamstel Uitgevers


Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

This Book was ranked at 14 by Google Books for keyword display kiezen voor academic service.

Book ID of Wildbijbel's Books is 0ihjDwAAQBAJ, Book which was written byPeter Klossehave ETAG "tG6SctnuTL8"

Book which was published by Overamstel Uitgevers since 2018-10-01 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9789048844852 and ISBN 10 Code is 9048844851

Reading Mode in Text Status is true and Reading Mode in Image Status is true

Book which have "464 Pages" is Printed at BOOK under CategoryCooking

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in nl

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is true

Book Preview

Wildbijbel

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Comments

Contact Us

Nama

Email *

Pesan *